Prototyping

Van idee naar prototype

Eco-Systems is gespecialiseerd in het uitwerken van idee├źn en tekeningen naar het ontwikkelen van prototypes.
Dit doen we op een breed gebied zoals metaalbewerking, led verlichting, elektronica en ook complete producen zoals de Doc Heavy.

Centraal in het prototyping proces staat uiteraard het idee van de klant en Eco-Systems probeert waar nodig extra advies te geven om het toekomstig productieproces te stroomlijnen en eventuele kinderziektes in de kiem te smoren. Ook kan altijd gekeken worden om de productie onder te brengen bij Eco-Systems zelf en u zo een hoop moeite te besparen.

 

DOC Classic proto render

Wanneer snelheid noodzaak is

Naast een kwalitatief goed werkend prototype is het ook belangrijk dat deze snel vervaardigd kan worden. Eco-Systems kan dankzij haar uitgebreide machinepark en nauwe samenwerking met lokale bedrijven snel opereren en last minute wijzigingen toepassen. Hierdoor bieden wij de mogelijkheid voor u als klant om nog net dat ene product mee te kunnen nemen naar een presentatie of beurs.

Showcase Doc Heavy

Zeer recentelijk hebben wij nog een mooi prototype mogen bouwen voor een bestaande klant. Het betreft hier een Dynamic Operation Chair en moet gebruikt gaan worden in operatiekamers in ziekenhuizen voor kleine tot middelgrote ingrepen. Kijkt u gerust eens verder!

Meer informatie

Offerte & Informatie

Bent u op zoek naar een prototype van uw idee of wilt u een wijziging doorvoeren in een bestaand product? Vult u dan onderstaand contactformulier in of laat uw telefoonnummer achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Offerte aanvraag

[contact-form to=’mike@eco-systems.nl’ subject=’Offerte/Informatieaanvraag Prototyping’][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Vraag’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Bel me terug

[callme to:”mike@eco-sytems.nl”][/callme]