Trippelstoel

Ontwerp

Eco-Systems heeft de trippelstoel ontworpen met in het achterhoofd een goede ergonomie, functionaliteit en simplistisch qua design.
Het onderstel bestaat uit een metalen buizenframe met daarop een in elektrisch in hoogte verstelbare kolom. Onder de armleuning bevindt zich de bediening hiervoor en aan de rechterzijde zit een hendel om de stoel via de achterwielen op de rem te zetten, om zo werkzaamheden te verrichten zonder dat de stoel alle kanten in beweegt. Tevens bevindt zich een gemakkelijk uitklapbare voetring op het basisframe om de voeten op te laten rusten.

Deze wielen zijn voorzien van dubbele kogellagers en zorgen daarvoor voor een zeer lage rolweerstand. Hierdoor kunnen mensen met beperkte inspanning zich toch verplaatsen, waardoor de stoel ook uitermate geschikt is voor mensen met spierziekte.

De zitting en rug zijn ergonomisch gevormd en bevatten een comfortabel schuim. Zodoende blijft de stoel comfortabel, zelfs wanneer men meerdere uren achtereen in de stoel doorbrengt. Onder de zitting bevindt zich de elektronica en de accu’s van de stoel. Deze accu’s zijn op te laden via een bijgeleverde lader en de laadplug welke onder de hoog/laag bediening zit.

 

 
 
Trippelstoel

 
 

Trippelstoel zijkant

Pimp your ride!

Naast de basisuitvoering van onze trippelstoel zijn er nog tal van opties om extra toe te voegen. Zodoende kunt u de stoel compleet naar wens samenstellen. Hieronder enkele voorbeelden:

  • Elektrisch beremd: Achterwielen kunnen middels een schakelaar naast de hoog/laag bediening op de rem worden geplaatst. De remhendel komt te vervallen.
  • Handbediening: De bediening onder de armleuning komt te vervallen en wordt vervangen door een handbediening. Hiermee kan zowel de hoog/laag functie bedient worden en eventueel de elektrische rem.
  • Andere slag: De lengte van de kolom wordt aangepast waardoor de minimum en maximum hoogte een andere waarde krijgen. Dit is met name handig voor mensen die buiten de standaard lengtematen vallen. Ook zorgt dit ervoor dat een hoge keuken niet per definitie aangepast hoeft te worden wanneer iemand niet meer kan staan.
  • Volledig elektrisch rijdend: Het is ook mogelijk om de trippelstoel volledig elektrisch rijdend te maken. Bediening geschied dan via een joystick welke is bevestigd aan de armleuning en welke 360° kan draaien.

Dit is slechts een kleine greep van de opties welke mogelijk zijn op onze trippelstoel.
Bent u nieuwsgierig geworden naar meer uitvoeringen, neem dan een kijkje in ons portfolio.

Offerte & Informatie

Heeft u naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen of wenst u een offerte en aanvullende informatie te ontvangen over onze assemblage mogelijkheden? Dan verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met Doge International. Zij verzorgen de distributie van trippelstoelen binnen Nederland en hebben contact met alle verzekeringsmaatschappijen.