Engineering

Innovatief

Eco-Systems heeft innovatie altijd hoog in het vaandel staan. Wanneer klanten bij ons komen met een nieuw idee, proberen wij er samen met de klant voor te zorgen dat er iets vernieuwend in opgenomen wordt. Zodoende volgen we de huidige technologische trends en ontwikkelingen op de voet en proberen dit altijd zo snel mogelijk te vertalen in de producten die we ontwikkelen. Hierdoor kunnen wij onszelf blijven onderscheiden en brengen net dat stukje extra toegevoegde waarde in waar ook de klant baat bij heeft.

Zo hebben wij in het verleden techniek ontwikkeld voor recreatie amfibievoertuigen, hadden wij een van de eerste LED lijnarmaturen in productie voor warehouses en ook een eigen lijn trippelstoelen ontwikkeld en in productie genomen. Dit is slechts een kleine greep van producten die we ontwikkeld hebben en zijn blijven verbeteren naarmate de techniek vorderde.

Naast complete producten hebben wij ook veel elektronica ontwikkeld voor patiëntenliften voor de aansturing van de motoren en dergelijke. Ook hier hebben wij enkel vernieuwende features ingebracht zoals een soft start/stop systeem wat ervoor zorgt dat de elektromotoren langzaam op gang komen en zo het comfort voor de patiënt verhogen.

Wilt u meer informatie over onze ontwikkelingen, of heeft u zelf een idee waar het laatste zetje nog aan gegeven moet worden. Neem dan contact met ons op en wij werken graag samen met u aan de toekomst.

 
 

Amfibievoertuig Spark Design
Amfibievoertuig in actie

Showcase Douchestoel

Eco-Systems opereert onder andere sinds geruime tijd in de medische hoek. Naast een eigen lijn trippelstoelen welke aan alle grote verzekeraars van Nederland worden gedistribueerd, hebben wij onlangs een eigen douchestoel ontwikkeld voor de z0rg. Via onderstaande knop kunt u hier meer over te weten komen.

Saunatechniek

Naast medische producten hebben wij ook al bijna 20 jaar ervaring in infraroodtechniek voor toepassingen in sauna’s en speciale fitnesscabines. Via onderstaande knop treft u een mooi overzicht hoe we in die jaren de techniek zijn blijven verfijnen en aanpassen aan moderne maatstaven.

Elektronica

Ook met elektronica zijn wij altijd druk in de weer geleverd. Vaak wordt het al mee ontwikkeld met de eerder genoemde producten, maar we ontwerpen en produceren ook specifiek elektronische sturingen en printplaten voor diverse toepassingen. Hierbij moet gedacht worden aan onder meer de aansturing in patiëntenliften, rijregelingen  in transsportkarren en aansturing voor hoog laag keukens.