Assemblage

Zorg uit handen

Eco-Systems heeft als een van haar hoofdtakken de assemblage van producten. Door de jaren heen hebben wij de capaciteit en kennis ontwikkeld om op grote schaal assemblage werkzaamheden te verrichten en uw product verkoop klaar aan te leveren.

Tijdens de assemblage nemen wij u een hoop zorgen uit handen. Zo kunnen wij het logistieke element van de aanlevering van componenten overnemen en blijft alles bij ons in opslag totdat u het nodig heeft. Hierdoor heeft u minder personeel en ruimte nodig en kan het eindproduct Just In Time geleverd worden. Daarnaast is het ook mogelijk om indien gewenst het inkooptraject ook uit handen te nemen, zodat u zich kunt focussen op verkoop en vernieuwing.

Ook kiezen wij voor een gepersonaliseerde aanpak, waarbij we per product een aparte assemblagelijn opzetten met dedicated personeel om de efficiency te verhogen en de prijs laag te houden.

Assemblage van douchestoel

Voordelen 

J.I.T.
Eco-Systems levert uw assemblage producten volgens het Just In Time principe. Opslag en voorraad wordt door ons beheerd en u geeft aan wanneer u geleverd wilt hebben. Hiermee bespaard u op uw overhead en personeelskosten.
Inkoop
Eco-Systems kan waar nodig ook toezien op de inkoop van de benodigde componenten. Dankzij jarenlange relaties met leveranciers en de mogelijkheid tot het in bulk inkopen van componenten welke ook voor andere producten gebruikt worden, kunnen we een prijsvoordeel behalen waar u van meeprofiteert.
Kwaliteit en capaciteit
Eco-Systems biedt naast een uitgebreide service op het gebied van logistiek en inkoop ook constante kwaliteit die ook bij hoge volumes gewaarborgd blijft. Wij stellen een strikt kwaliteitsprotocol op waar elk afzonderlijk product aan onderworpen wordt. Hierdoor beperken wij uitval en behalen een hoge efficiency.
Assemblage Douchestoel

Offerte & Informatie

Heeft u naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen of wenst u een offerte en aanvullende informatie te ontvangen over onze assemblage mogelijkheden? Vult u dan onderstand formulier in of laat uw telefoonnummer achter en wij nemen spoedig contact op.

Contactformulier
[contact-form to=’mike@eco-systems.nl’ subject=’Offerte/informatieaavraag Assemblage’][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Vraag’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]
Bel me terug
[callme to=”mike@eco-systems.nl”][/callme]

Showcase Trippelstoel 

Een van onze assemblage producten is de Trippelstoel. Dit is een stoel speciaal ontworpen voor minder valide mensen die toch mobiel willen zijn. De stoel is inzetbaar voor zowel thuisgebruik als gebruik op de werkvloer.

Meer informatie