Elektronica

Eigen ontwerp, Eigen software

 

Eco-Systems ontwerpt al haar elektronica zelf met behulp van bekwame engineers om zo aan de wensen van de klant te voldoen. Ook mogelijke software welke nodig is op een print wordt zelf ontwikkeld en geschreven. Hierdoor zitten we zelf bij de bron en kunnen we het snelst reageren op veranderingen aan het eindproduct of wijzigingen vanuit de klant.

Het ontwerpen van elektronica begint altijd met het samenstellen van een lijst waarop gedefinieerd wordt wat de elektronica moet kunnen. Vanuit deze basis wordt dan in overleg met klant verder gekeken aan welke randvoorwaarden voldaan moet worden zoals beveiliging (denk aan kortsluiting of overbelasting) en wat de afmetingen mogen zijn.
Vervolgens wordt met behulp van 3d modellering een lay-out gemaakt van de uiteindelijke print en wordt mogelijke software geschreven en getest. Daarna volgt een prototype welke uitvoerig getest wordt in een testopstelling waarin de omstandigheden worden gesimuleerd zoals deze in gebruik ook zouden gelden.

Wanneer dit alles goedgekeurd is zijn wij in staat om doorgaans binnen 6-8 weken te kunnen starten met productie en de eerste printen van de band rollen.  

Elektronica Sara 3000
Elektronica Sara 3000

Offerte & Informatie

Bent u geïnteresseerd in onze elektronica en wenst u graag meer informatie te hebben of een offerte op maat te ontvangen? Vult u dan onderstaand contactformulier in of laat uw telefoonnummer achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Offerte aanvraag

[contact-form to=’mike@eco-systems.nl’ subject=’Offerte/Informatieaanvraag Elektronica’][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Vraag’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Bel me terug

[callme to:”mike@eco-sytems.nl”][/callme]