Saunatechniek

Van groot naar klein

Saunatechniek is het langstlopende product binnen Eco-Systems. Al ruim twintig jaar leveren wij infrarood besturingen en bijbehorende stralers voor saunacabines.
In deze twintig jaar hebben we de elektronica zien verkleinen van een grote logge kast, tot een kleine handzame all-in-one printplaat. Met de tijd kwamen ook meer en meer opties beschikbaar welke wij inbouwden in onze elektronica zoals aromatherapie en lichttherapie, maar ook het gebruik van piëzo knoppen en capacitieve technologie.

Naast besturingen voor thuisgebruik hebben wij ook speciale 380V krachtsturingen ontwikkeld voor gebruik in professionele spa centra. Ook zijn er speciale edities voor complete recreatieparken geproduceerd welke speciaal afgestemd waren op de wensen en eisen van de klant.

 

Sauna besturing
 

Infrarood cabine

Kortgolvig infrarood

Iets waarmee onze saunabesturingen zich onderscheiden is het gebruik van kortgolvig infrarood, daar waar veel aanbieders langgolvig infrarood gebruiken. Het voordeel van kortgolvige straling is dat het naast een ontspannend effect ook een therapeutisch effect heeft. Dit komt doordat de kortere golflengte van het infraroodlicht dieper de huid in dringt en zodoende een verlichting geeft op spieren en andere klachten.

Daarnaast dringt de warmte bij kortgolvig infrarood direct binnen in de huid na inschakeling en hoeven de lampen niet voorverwarmd te worden voordat deze het gewenste effect hebben.

Offerte & Informatie

Bent u geïnteresseerd in onze saunatechniek en wenst u graag meer informatie te hebben of een offerte op maat te ontvangen? Vult u dan onderstaand contactformulier in of laat uw telefoonnummer achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Offerte aanvraag

[contact-form to=’mike@eco-systems.nl’ subject=’Offerte/Informatieaanvraag Saunatechniek’][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Vraag’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Bel me terug

[callme to:”mike@eco-sytems.nl”][/callme]